Tel/Fax - 021 380 95 28, E-mail: contact@zarcoobiectedecult.ro

Politica de retur

Politica de retur

Conditii de returnare

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati la numarul 0784.000.960 sau sa ne scrieti un e-mail la adresa contact@bijousim.ro pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.

PENTRU RETUR PRODUSE 

Va rugam sa ambalati produsele corespunzator astfel incat acestea sa nu se deterioreze pe timpul transportului si sa le expediati prin curier  la adresa de mai jos :

SMART LUX DIAMOND SRL, Adresa: Str. Gladiolelor nr. 2, Stefanesti de jos, Ilfov, România

Telefon: 0784.000.960

Va rugam sa ne  comunicati un CONT IBAN pentru returnarea contravalorii produselor returnate .

Costurile de retur va revin.


Produsele cumparate pot fi returnate doar in ambalajul original (inclusiv elementele de protectie antisoc), fara a fi utilizate sau deteriorate, in termen de 14 zile de la primire (mai exact, sa ajunga la noi in cel tarziu 14 zile de la receptionarea lor de catre dvs.), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

SMART LUX DIAMOND  va inapoia contravaloarea marfii returnate in maxim 14 de zile de la data returnarii produselor, prin  transfer bancar. Cheltuielile directe ocazionate de returnare a marfii vor fi suportate in totalitate de cumparator .Se va returna contravaloarea produselor returnate mai putin taxa de livrare chiar daca ati beneficiat de o campanie cu livrare gratuita. 

Bijuteriile de la Smart Lux Diamond sunt realizate din materiale de calitate superioara.

Prin magazinul sau online, Smart Lux Diamond ofera servicii prompte si complete. Orice comanda de bijuterii argint de la Smart Lux Diamond este insotita de garantia calitatii si retur garantat in cazul oricarei neplaceri. Poti returna sau schimba bijuteria comandata daca are un defect de fabricatie, daca ai comandat o dimensiune care nu ti se potriveste.

Fie ca ceri detalii prin telefon sau email, vei primi intotdeauna recomandari de la consultanti prietenosi si joviali, care iti vor raspunde la intrebari si iti vor da sfaturi si informatii in legatura cu produsele pe care le doresti.

Produsele sunt livrate prin curier rapid pentru a ajunge cat mai repede la tine.

ATENTIE! Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor ! Nu primim colete cu ramburs ! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre SMART LUX DIAMOND SRL.

Adresa de primire a produselor returnate:
S.C. SMART LUX DIAMOND S.R.L., Strada Gladiolelor Nr. 2, STEFANESTI DE JOS, Ilfov

Zarco Obiecte de Cult